Sunday, October 10, 2010

aku kenal awek cun meletop keba-boom!

Mood : baru lepas stress

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. weih weih weih, apesal blog aku takdak pengunjung nih?.. geram aku.. mentang2 la aku tak update blog, korang taknak singgah pulak.. haishhh.. ok la, aku update la nih, jangan menangis ok?..

satu hari nih aku berperang dengan sistem add/drop kat portal UUM yang macam hampeh.. mula2 aku sabar gila dowh, tapi lama2, kesabaran kian menghilang.. sampai air mata melimpah ke tanah.. ceh, melimpah, padahal satu titik ja.. propa ja lebih kau Najmie.. (-__-;; kamu semua (pergh, skema) jangan salah anggap, aku menangis bukan sebab sedih, tapi sebab frust yang membuak2 sampai hampir hancur desktop kat office mak aku tuh aku kerjakan (ayat propa lagi)..

anyway, nih haa, nak tunjuk gambar kawan aku yang comel gila, gila pun tak comel macam dia.. dia satu kelas ko-k kepimpinan dengan aku kat UUM nih, tu yang aku kenal dia.. dia comel gila wa cakap sama lu!.. tak percaya?.. tengok gambar dia kat bawah nih..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tapi yang paling comel, spek yang dia pakai tu.. haaaaaa, cun kan cun kan?.. tu lah spek aku.. hahahahaha.. okey, sekian sahaja update ngok ngek dari aku.. kalau ada sesiapa nak bekenalan dengan member aku nih, sila isi borang A, borang J, borang K dan bayar duit tol plus kat aku RM250.. hahahahaha.. XD

later peeps!!.. (^^,)

10 comments:

hadiee said...

okeh.. sila tempah kawan anda itu untuk aku. ngeh3. :D
P/s: duit tol plus apa tu mahai nk mampuih! ha3

fmunyraz said...

kak najmie. tue tkah kan?
tue kawan owg masa sek menengah tue. bestfren owg gak la.ehehe

Hizami Rahim said...

haha.
ni promosi sempena apa ni ?
XD

Iskandar Hussein said...

Kalau nak spek tu kena isi borang gak ke...

Just_najmiE said...

hadie..

hahahaha, sila kontek dia dia talian 999.. hahahaha.. tol mahai sbb cost renovation mahai..

Just_najmiE said...

faaza..

a'ah, kenal eh?.. comel dia nih.. saja ja promote... hahaha.. =P

Just_najmiE said...

zami..

sempena hari kawan saya comel kawan anda tak comel sangat mcm kawan saya.. haaaaaaaaaa.. hehehe.. =P

Just_najmiE said...

abg is..

hahahaha, yg tu tak payah isi borang, terus pegi ke kedai berhampiran utk beli.. hahaha.. =P

Fatul Akrul Ramli said...

nak nombor fon dia.. pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Just_najmiE said...

hahaha, tak blehhhhhh.. wekkk~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin