Saturday, December 19, 2009

anak-anak ikan terhangat di pasaran~~

Mood : =p


tak2, aku tak jual ikan mahupun anak-anak ikan, kau jangan salah faham plak ok..
aku nak join contest nih..
klik gambar kat bawah untuk pegi ke tuan punya blog dan contest..
tak2, jangan risau, tak kan ada punya gambar anak-anak ikan separuh bogel yang akan keluar..
haishhh..
(-__-"




aku sebenarnya tak tau nak letak gambar apa..
so aku browse la dalam folder hardisk aku, skodeng2 gambar apa yang macam menarik..
macam ok, tak semestinya..
=P
aku terjumpa gambar nih, masa aku berseronok dengan anak-anak ikan kat Berjaya Times Square dulu..
seriously, seronok gila!
tapi........
sumpah geli baii..
kau kena cuba, kena lalui sendiri, baru dapat tau perasaan aku..


aku dan ikan


ya, aku tengah gelak macam orang gila time nih..
mengilai plak tuh..
malu baiii~~
rasa gigi ikan-ikan tuh kat kaki aku..
aku suka gambar nih sebenarnya, sebab nih first time aku pegi fish spa..
kenangan yang memang best..
dan gambar nih sangat candid, aku sangat natural time nih..
takdak nak posing-posing ok..
sebab ini keseronokan yang melampau..
hahaha..
=P


oh, cakap pasal contest..
aku nak kasi update pasal contest aku sendiri..
alhamdulillah aku dah hilang 1kg..
ok, aku akui, tak sebanyak mana, tapi at least ada perkembangan..
hehehe..
thanks to everyone yang join contest aku yang tak semmengah nih..
korang sangat best!
dan orang yang mendahului sekarang ialah wan2911..

ada sapa2 nak cabar dia?..
(^^,)
.
.
.
.
.
.
.
shining star~~

30 comments:

+kerol+??=KeRoL?? said...

wahhh...comel nyer awk...hehehe...snyuman awk nmpk sgt natural n comel...huhuhu..

p/s: akhirnya...dok atas jgk nma sy dlm org pling bnyk commnt...huhuhu....

sHaH said...

i'm BACKKK!!!!
hahahha...
amboi.. byk giler contest..
korg tak tau nak watpe dah ke?
huuhuhu...

EIPUL said...

taniah hilang 1 kg. LOL
Aku nak tambah 0.5kg pun tak dapat2. Kahkah
Weh, ko tak takut ikan tu gigit kaki ko sampai ko takde kaki ke? Nanti nak pakai kasut dah tadek kaki. So how? Wahaharha

HIZAMI said...

ahaha.
epul sengal!
ske wat aku tergelak s0rang2.
huhu.
seb bek ikan tuh takde gigi cam piranha kan?
kalu tak, jadik r seperti ape yg hencik epul sebut tuh.
huhu~

fitriah said...

bestnye! tak pernah lagi gi fish spa.
btw, i love ur pic! ;)

miss oren said...

owh saya sungguh teringin melakukannnya..i mean merendam kaki bersama2 anak ikan...

joegrimjow said...

bnyak btol photo contest
suke2 ni

Just_najmiE said...

kerol..

hehehe, thanks for the compliments.. (^^,)

wahh, awk komen, terus turun nama wan2911 dr atas.. haha..

Just_najmiE said...

shah..

welcome back!.. (^^,)

dah ada contest, join ja lah kan?.. hehehe.. my contest punya due date lmbat lg, but insyaallah during the month of January 2010.. join lah wei..

Just_najmiE said...

eipul..

weih, ko mkn la appeton weight gain tuh.. mana tau leh tmbah berat.. huhu..

ciss, takkan aku nak letak kaki dlm air penuh ikan yg mkn kaki.. ufufu.. teruk ah ko, bukan nk syg aku.. haha..

Just_najmiE said...

hizami..

tu aa, suka ckp loklaq dak eipul tuh.. huhu..

hehe, klau ikan piranha, confirm sy tak letak kaki ok.. tak psal2 takleh pakai kasut nnt..

Just_najmiE said...

fitriah..

u should try it, sgt best dan geli at the same time.. hehe.. thanks darl! =)

Just_najmiE said...

miss oren..

pegi la fish spa, try skali.. sgt best.. hehehe..

Just_najmiE said...

joegrimjow..

taknak join ka?.. (^^,)

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam..ingat ngan ikan td..hehehhe...gudluck....

rAy jR...@...Aliff said...

lama xdgar habaq..haha..jgn men tgkap gmbar2 ikan lak..sian d0wh ikan xbd0sa..hahaha

messyremo said...

haha...
aku igt tajuk pe tadi..hehe
aku pun nk try join r kontess tu walaupun agak terlambat~~heeh

Just_najmiE said...

Muhamad Arif Bin Zaripin..

salam.. la, betul la tuh, kan ada ikan kat kaki.. hehe.. thanks! (^^,)

Just_najmiE said...

rAy jR...@...Aliff..

uii, apa habaq?.. hehe.. hah, apa kaitan dgn ambek gmbar dan ikan tak berdosa?.. haha..

Just_najmiE said...

messyremo..

tajuk hanya gimik.. haha.. =P

join ah weih, simple ja pun..

feshnie said...

Aku nak cabar
....or not....
It's pointless anyway since I'm in charge of the present.

You should put this header in your blog layout:
"Title may or may not have anything to do with content"
-_-;; coz that's most of what you do.
Jya

Just_najmiE said...

feshnie..

yes u are, n u're exempted from taking part.. haha..

I don't wanna, then people wouldn't read the entry.. it's all a gimmick anyway.. =P

feshnie said...

I know. i was joking.

...this is what happens when people who aren't sarcastic try to be funny

Just_najmiE said...

feshnie..

u're talking about u right?.. =P

Ejay said...

u look cute in this picture ;P

ok go on... rub it in! rub it in!

wan2911 said...

wah2...da jatuh gile kedudukan komenan(rosak bahase) :p, ni xleh jadi..hohoho

best gile dapat maen ikan..hehe
kat labis ni kalau nak spa ikan ni free je, ikannye pun memang bukan ikan bele, banyak lak tu.

jom la turun labis ni, sambil mandi air terjun dapat spa ikan free skali ^_^

Just_najmiE said...

abg ejay..

hahaha.. thanks! (^^,)

Just_najmiE said...

wan2911..

hehe, tulah, dah lama awk tak singgah sini kan?..

o0oo, kat air terjun.. haha.. patut la leh free.. =P

wan2911 said...

slalu je singgah, tapi x tinggalkan komen sebab nak tunggu orang laen cantas..haha :p ( gurau je )

sory la ye, x mnyempat nak singgah slalu. ^_^'

Just_najmiE said...

wan2911..

hehehe, no prob..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin