Tuesday, September 22, 2009

betul, aku tak tipu!!


Mood : raya!!


erm, aku tak tau aku tipu apa..
nak citer pasal hari raya aku, macam tak larat nak taip panjang2..
gila takdak mood nk blogging siot..
padahal tiap2 malam aku online..
pesal kau malaih weih, Najmie?
entah, aku pun tak tau..
perut penuh kot..
hohoho..


korang..
dah mintak maaf kat family belum?..
dah makan kuih raya belum?..
dah makan lemang ketupat n dodol belum?..
dah minum air sampai kencing tak puas belum?..
dah kutip duit raya banyak2 belum?..


hahaha..
aku dah buat semua tu..
kecuali makan dodol..
kenapa tah tak jumpa kat umah2 aku pegi beraya nih..
(^^,)


aku tak tau nak update apa..
tengok la gambar2 aku nih..
sengal sket, mintak maap..
(-_-""


nih baju raya kakak aku, Intan..
tapi saja aku menggedik nak pakai..
hahaha..
saja try pakai selendang..
tak penah aku try, nih first time..
cam lawak antarabangsa ja muka aku..
huhuhu..


hari raya pertama..
nih kat umah jiran aku dari Jerman..
dia wat open house..
sampul ja RM10, dalam tu RM50..
rezeki siott...
(^^,)


port ambek gambar..
umah kat jitra..
dekat ngan SMK Jitra..
korang tau kat mana?..
hehehe, budget femes plak..


peace on raya!!
(^^,)


dengan mak n kakak aku, Intan..
kenal tak baju yang dia pakai?..
XD XD
nak ngorat dia?..
dia single lagik, tapi sila isi borang dan ambek nombor giliran ya..
hahaha..


ok, sebenarnya aku ada banyak lagi gambar..
tapi dalam digital camera mak aku..
belum transfer dowh..
nanti lah, bila bulan mengambang di malam hari..
hahahaha..
owh, aku main mercun tadi..
pastu aku lihat pembunuhan berlaku di depan mata..
takut siottt!!


ok, dah..
finish..
end..
finito..


(^^,)
.
.
.
.
.
.
.
bintang bersinar~~

10 comments:

Nabiel said...

Camat hari raye najmie~!..jgn men mercun arr!!..hehehe:P
dpt 50 iggt tuh!!..best2..:)
agk2 klu biel amk no giliran..yg dh ke brape ek?(^_^)hehehe

Just_najmiE said...

nabiel..

selamat hari raya jugak!!.. aloh, mercun yg pusing2 naik atas ja, bukan jenis meletup2 tuh.. hehehe..

oh, duit raya masyuk la jgk tahun nih.. hehe..

nk ambek no giliran ek.. skrg dah 157 org dah ambek no, tp baru kat no 23.. sila bersabar yek.. hahaha..

Silverleaf said...

dapat duit raya lagi???...lamenye xdpt duit raye dah...jeles le nih.....

arekymz membuyau said...

bnyk ke dpt duet raye??

ish..cam jeles lak..mne aci..cett..

EIPUL said...

wow, apa rahsia ko dapat duit raya dan boleh jelaskan kat aku tak kenapa aku tak dapat duit raya even satu ringgit pun?

huhu, happy selalu k. LOL

nihin iz said...

ommo i love the sampul.. sini post nanak satu.. lol..

btw, u look nice pakai selendang.. first time mmg lawak antarabangsa tapi lama2 orait je.. ;)

Just_najmiE said...

silverleaf..

selagi tak bekerja, ada lg chance nk dapat duit raya.. hohoho.. sila jeles byk2.. hahaha..

Just_najmiE said...

arekymz membuyau..

byk la jgk, dlm 100++.. alhamdulillah.. jeles?.. sila2, tambah lg.. hhaha.. perempuan senang sket kot dpt duit raya walaupun dh besar panjang.. hehe..

Just_najmiE said...

eipul..

rahsianya........ sentiasa senyum dan ramah mulut bila sembang dgn tuan rumah.. n sentiasa bt muka cute!.. hahaha.. ko tak amalkan petua aku, tu yg tak dapat duit tu.. (^^,)

u too, be happy ok!

Just_najmiE said...

nihin..

pos kan?.. hahaha.. sila dpt jitra, nnt sy adiahkan pada kamo.. save sket duit setem.. hahaha..

oh, thank u dear!.. tp tak brapa selesa la pakai selendang, muka bulat gila.. tunggu slim sket lah.. hahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin