Sunday, September 13, 2009

mak cakap jangan malas!



Mood : united much?



assignment aku ada tiga lagi yang perlu disiapkan sebelum cuti..
satu kena hantar esok, group essei tapi last-last aku kena buat sorang..
lagi dua kena hantar hari Rabu..
satu group assignment, kerja aku mengedit..
lagi satu individual assignment, kena buat dan submit untuk satu group..
kenapa?..
sebab aku ketua group a.k.a. kuli batak..
tapi kenapa aku sempat update blog kalau busy?..
sebab aku bosan..


sekarang aku kena start wat keja..
kelas aku pukul 5 ptg jap lagi..
kena menapak 1 kilometer nak ke kelas..
agak-agak kau, boleh cepat kurus tak?..
hurmmm..
esok plak ada majlis berbuka puasa kat rumah Timbalan Canselor UUM..
terpaksa pergi, jiran panggil meh, siap dapat kad jemputan..
tak dapat aku pegi meeting SIFE..
ayishhh..
takpa, redha ja dapat makan free..
sapa nak join, sila tinggalkan link..
nanti aku hantar gambar kat kau..
hahahaha..


adios!!~

.
.
.
.
.
.
.
bintang bersinar~~

36 comments:

al-Wann said...

lek maa cheer k..besa laa assgment nie mmg cmne..sye pon pnah rse gak cm 2..wt assgment utk org len..

imHepPie said...

iskk..apsal aku xpenah dpt jmputan berbuka pon wuuuuu

fitriah said...

mane la dpt gamba korean byk2 ni najmie?heh

Lilianna Mardiana said...

assignment mode!~ohh, i benci bila ade dateline tersusun macam tu. haha, best of luck dear. :)

Silverleaf said...

xbest kan jadi ketua...banyak tanggung jawab.....uhhhh I never like being the ketua of anythg but when I do I'll make sure i do everything properly....the curse of being a ketua....

Nabiel said...

ketua pn kne bt kje ank2 buah ek?nk bt cmner kn~xkn ktua pn nk diam jerk~nti xsiap lakk~
nway~gdluck!!..hehehe..msti leh siap pnye sblm cuti tuhh~:)

ichiban | いちばん said...

all the best with the assignment.. huhu

sha89 said...

adess...xsuke nye kena wt keje org lain kn...

tu sbb aku xsuke keje dlm group ni...~

chaiyok2 naj...:)

Eazy Izzuddin said...

jgn malas....
siap kan kije
nak raye dah
xD

firdausMohamad said...

kita ada satu persamaan.

aku dan kau malas buat esemen!

hehe.

do come to my blog if u got times...

:D

naqiubex said...

assignment best

Just_najmiE said...

al-wann..

penah jgk ek rasa mcm nih?.. hohoho.. mmg 'terbest' lah!..

Just_najmiE said...

imheppie..

atas sebab2 tertentu kot.. hahaha..

Just_najmiE said...

fitriah..

koleksi di kala kebosanan.. muahahaha!!

Just_najmiE said...

yana..

same here babe!.. thanks dear.. (^^,)

Just_najmiE said...

silverleaf..

I like being the ketua, but to some extend ja lah.. hehehe..

Just_najmiE said...

nabiel..

ketua pun mcm kuli batak gak kengkadang, sgt sedih bukan?.. huhuhu..

yeah, satu assignment dh selamat siap.. tinggal lagi dua.. wuhoo!!

Just_najmiE said...

ichiban..

thanks tachi!.. (^^,)

Just_najmiE said...

sha89..

kdg2 rasa jengkel sbb kena buatkan, tp bagus jgk kalau buat sendiri, coz konfirm kita akan buat yg terbaik.. kan?.. hehehe..

thanks sha!.. (^^,)

Just_najmiE said...

eazy izzuddin..

baikkkkkkk....
(^^,)

Just_najmiE said...

firdausMohamad..

hahaha, sama lah kita ya?.. (^^,)

dah selamat singgah ur blog..

Just_najmiE said...

naquibex..

ada sesetengah yg best, ada yg tak best.. hehehe..

Adeqq said...

cik najmie!~
heh, mkn free mmg best kan?
ahaha..

Just_najmiE said...

adeqq..

oh, mmg paling best!.. hahaha..

Ejay said...

procrastination...
not cool.. not cool..!

HIZAMI said...

haha.

bez x bukak p0se tuh?

hmmm...

hebat dpt jemputan ek?

Just_najmiE said...

abg ejay..

yea, I know.. pastu?.. hehehe.. (^^,)

Just_najmiE said...

hizami..

belum lagi lah, majlis tu esok.. hehehe.. jiran dgn VC, so dijemput lah.. (^^,)

miss oren said...

jangan biarkan orang buat anda cam kuli batak..

Just_najmiE said...

miss oren...

terpaksa lah dear.. huhuhu..

ezany said...

patutnya ketua la kena kasi arahan.. hehe..

Just_najmiE said...

ezany..

dah kasi arahan, tp smua slow ja.. terpaksa buat sendiri la.. huhu..

EIPUL said...

haah, selalu assignment kumpulan memang last2 jadik assignment aku-punya-sorang sebab yang lain malas nak buat. Kahkah.

Just_najmiE said...

eipul..

sama lah kita.. sedih bukan?.. wuwuwu.. T____T

messyremo said...

1 km?

fuh,kompem bole kurus kalu ari2 ko jln kaki~~hehe

Just_najmiE said...

messyremo..

haaa, tau takpa.. meh jln skali meh.. haha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin