Tuesday, August 11, 2009

stress & lelaki gay

Mood : entahla..
note; lelaki diatas yang bernama Kim HeeChul bukan seorang gay ya..
dia takdak kaitan dengan gay..


sehari suntuk aku mengadap laptop nih, buat assignment..
aku sangat lah penat memerah kepala otak aku..
aku rasa, kalau bedah bukak kepala aku n tengok otak aku, mesti macam telur separuh masak..
muahahahaha!!
agak menggelikan disitu..
tapi aku cuma nak tunjuk kat korang yang kepala aku tengah panas, macam menggelegak pun ada..
bayangkan, aku depan laptop nih dari pagi pukul 7.30 sampai sekarang nih..
tapi ada la berenti 10 minit kadang2, pegi tandas..
takkan la aku tahan nak berak pulak, kau gila ka apa?..
kalau aku tahan, alamatnya kena kanser perut la weih!


entah la, aku takdak sebab yang munasabah untuk update..
cuma nak membebel kat sini..
biarlah, blog aku kan?
tapi betul la apa yang gambar aku letak kat atas tu kata, HELP..
aku perlukan pertolongan..
boleh tak korang siapkan conclusion assignment aku nih?..
kalau korang siapkan, aku janji aku sayang korang lebih..
hahahaha!!


ok ok..
habis sesi mengarut..
sambung buat kerja..
doakan aku masih siuman lepas abes assignment nih ya..
bak kata silverleaf,
' love all of you'
ehehehe, agak gatal di situ..
XD XD XD


ps:-
tadi, masa aku blog walking, aku tersesat masuk blog seorang lelaki gay..
sangat menggelikan ok!
dia ngan 'teman' dia dok satu umah sewa..
siap masukkan gambar2 yang tak patut lagi..
sangat menjijikan kau tahu?
aku boleh ja jadi jahat n bagi korang link blog dia, tapi aku tak sekejam tu..
walaupun sangat geli aku tengok gambar2 dia..
bweukkkkk!!!
aku dah nak termuntah citer balik kat sini..


dah la, nak sambung keja..
papai!!
(^^,)
.
.
.
.
.
.
.
bintang besinar~~


18 comments:

Firol said...

kat mesia dah ada dah pesta gay..geliiiiiiiiiiiiiii..... harap mereka kembali ke pangkal jalan...

Eazy Izzuddin said...

isk3....

Just_najmiE said...

firol..

tulah pasal.. dah la lelaki semakin berkurang.. camana lah nasib perempuan kan.. huhuhu..

harap mereka kembali ke pangkal jalan jugak..

Just_najmiE said...

eazy..

menggelikan bukan?.. isk3..

Azie Nazri said...

doa moga dia dapat hidayah.

amiin.

Just_najmiE said...

Azie..

moh2, kita rmai2 berdoa kat diorg..
aminnn..

sHaH said...

ni mesti tensen ngan assignment neh..
huhuhu..

ezany said...

adess.. nape la byk sgt gay skang ni..

DilOt said...

gay...erghhh...pe kes la dieorg ni sume...pompuan byk pun leh jadi gay lg...

Just_najmiE said...

shah...

tensen yg teramat sgt.. tp dah lega, cos assignment dah selamat submit.. wuhoooo, merdeka!! \(^o^)/

Just_najmiE said...

ezany..

soklan tu kena tanya kaum lelaki ya, kaum perempuan tak tahu.. hehehe..

Just_najmiE said...

dillot..

tulah, perempuan mmg sgt ramai, kenapalah meeka gay kan?.. huhuhu..

nihin iz said...

idk sometimes fikir i should be open but mcm mana nak open sbb diorang buat tu sebenarny x betul..

tapi sometimes kesian jugak kat diorang.. seriously..

btw, hoohooo glad dah habis esemen saya skang dok bertimbun.. ahahahha tapi smpat lagi on9..

Just_najmiE said...

eh, no lah!!.. don't tolerate gays, it's against Islam.. what they're doing is wrong, n even the gay blog owner knows he's wrong.. but he still continues it.. so what to do right?.. kesian, kesian jugak, tp apa yg diorg buat mmg sgt salah..

hohoho, my assignment pun dah selamat submit, lapang ja dada.. huhuhu.. good luck to u! (^^,)

imHepPie said...

sapa itu kim hee chul..siyes hengatkan pompuan mana ar tdi hik3...erkk sgt geli itu gay..dahla laki da xramai..ada gak spesis cmtuh..kang aku nak kapel ngan sape??huuuu

Just_najmiE said...

Kim HeeChul itu group member of Super Junior yg sangat cool dan hot!! hahaha, boleh ka org cool dan hot serentak?.. org demam kot?.. XD XD XD

mmg sgt menggelikan itu gay.. hoho.. kapel ngan kucing lah.. hahaha..

nurul said...

gay pon rmai..lesbian pon makin rmai skang ni..serius! i slalu jd target pompuan lesbian..sbb i masih single (n cute)so bile jln atau pi mane sorng2, msti kena la dgn golongan nih..tak segan silu langsung..yg herannye i jarang pulak kena ngorat ngn laki..hahah sbb tu single sampe skrg..heheh.

Just_najmiE said...

nurul..

uii, kes bahaya!!.. jgn u plak tetiba tertarik kat les sudah.. hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin